Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Feb Köv. »
HKSzeCsPSzoV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Karácsonyi vásár Frankföldön Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 

 

 4nap/3éj

 FRANKFÖLD HÍRES KARÁCSONYI VÁSÁRAI 2014

 feh

 fenyőfa

 Időpontok                            Részvételi díjak

2014. dec. 5-865.500Ft AKCIÓ!
2014. dec.12-1565.500Ft

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 3 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat.

Félpanziós felár:                 14.900Ft ( 3 vacsora)
Egyágyas felár:                     15.100Ft
BBP AXA 420Ft/nap (80 év felett +25%)
 
 karacsonyikep1

Utazás Légkondicionált luxusautóbusszal.
Szállás: 3 éjszaka egy Würzburg környéki emelt szintű 3 csillagos szállodában, kényelmes, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.
Nincs éjszakai buszozás.
Ellátás: Büféreggeli (fakultatív vacsora).

 
 karacsonyikep

1. nap: Wels

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg – Würzburg út­vo­nalon. Útközben rövid séta a Linz környéki Wels történelmi belvárosában. Hangulatos egységet al­kot­nak a város szép 16-17. századi épületei, díszes barokk polgárházai, árkádos udvarai, középkori emlékei. Az esti órákban érkezés a Würzburg környéki szállodába (3 éj).

 

mezeskalacs

2. nap: Frankfurt, Würzburg

Délelőtt átruccanás Hessen tartományba, is­mer­ke­dés Németország egyik legfontosabb városával, Goethe szülővárosával, a Majna menti Frankfurttal, ahol valaha a német-római császárokat koronázták. Felhőkarcolói miatt a „legamerikaibb” európai nagy­városnak is szokták nevezni. Szabadidőben le­he­tő­ség a karácsonyi vásár felfedezésére, mely az egyik legjelentősebb és legnagyobb karácsonyi vásár egész Németországban.
A délutánt Würzburgban, Alsó-Frankföld fővárosában töltjük. Séta a látványos épületekben gazdag óvá­ros­ban (Szt. Kilian-dóm, városháza, Mária-kápolna, Régi Majna-híd stb.), majd látogatás a Residenz (az egykori hercegérseki palota) pompás épület­együt­te­sé­ben. Európa egyik legnagyszerűbb barokk kastélya 1982-ben az elsők között került fel Németország műemlékei közül az UNESCO világörökség listára, nagy nevezetessége a lépcsőház freskója. A 600 négyzetméteres festmény Tiepolo alkotása, ez a világ legnagyobb mennyezetfreskója. A városnézés után engedhetünk az adventi vásár mágikus vonz­ere­jé­nek

 
 szarvas

3. nap: Dinkelsbühl, Rothenburg

Ezt a napot két késő középkorból ittfelejtett város, Dinkelsbühl és Rothenburg meglátogatásával töltjük. Sokan a legszebb német kisvárosoknak tartják őket. Mindkét város esetében a nagyméretű, épségben megmaradt óvárost vaskos, egybefüggő városfalak veszik körül, őrtornyokkal és városkapukkal. Az ősi favázas házak, paloták, templomok közt tett séták lázba hozzák még a kevésbé lelkes világjárókat is.
Rothenburgban meglátogatjuk a téli meséket idéző világhírű „Karácsonyi Falut” és a Német Karácsonyi Múzeumot is, ahol átélhetjük a múltbéli karácsonyok hangulatát, megismerkedhetünk a régi karácsonyi hagyományokkal, szokásokkal.

 
 

4. nap: Passau

Hazautazás a Würzburg – Nürnberg – Passau – Linz – Bécs – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Útközben séta Passauban, a bajor Velencének is nevezett ősi püspöki székhelyen. Alsó-Ba­jor­or­szág egyik legfontosabb városa 3 folyó, a Duna, az Inn és az Ilz találkozásánál épült. Innen ered a város német „mellékneve” is: három folyó városa. A belváros bebarangolása után hazautazás Ausztrián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre és Székes­fe­hér­vár­ra az esti órákban.

 


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra