Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2021 Feb Köv. »
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             
Olasz webpartnerek Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 
  Két jelentős cég weboldalának linkjét találja ezen a lapon.(aláhúzottak) Kellemes böngészést kívánunk.

 A kedvezmények és akciók gyors változásainak követéséhez nagy gyakorlat szükséges. A foglalás és fizetés garanciáit irodánk biztosítja.Megbízásuk esetén jutalék ellenében vállaljuk a szerződéskötés komplett adminisztrációját, a fizetés és visszaigazolás intézését a igénybevételt biztosító okmáy kiállítását.

 Szerződésünk lehetőséget nyújt, hogy az alábbi cégcsoportoknál az irodánk közvetítette foglalások esetén utasaink érdekében eljárjunk.

Látogassanak meg budapesti irodánkban, ahol munkatársaink segítenek dönteni és gyorsan tudnak utasbiztosítást kötni.

MOVING SUPERADRIA
 Évek óta dolgozunk az északolasz tengerparti régióban a Moving céggel.Kínálata igazán bőséges, amint erről magyar nyelvű honlapjáról is meggyőződhetünk. A honlap jól tájékoztat, foglalni és a szabad kapacitásokról információt csak az irodában tudunk. Nem ismeretlen a magyar utasok előtt A Superadria kínálata. Sokan kérték, hogy legyünk a segítségükre a foglalások intézésében. Közvetlenül is tud foglalni, amiért garanciát irodánk nem vállal.


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra