Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Júl Köv. »
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Párizs, Versailles, Disneyland Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 
   

 Párizs, Versailles,

 Disneylandfeherv 
   

Időpontok:        Részvételi díjak:

2011.04.21-26 87.400 Ft
2011.06.17-22. 90.500 Ft
2011.08.20-25. 92.700 Ft
 
 

Szállás:

1+1 éjszaka tranzitszállás Németországban, és 4 éjszaka Párizsban, kényelmes, kétágyas, für­dő­szobás szállodai szobákban. Nem hasz­nál­juk a nagyon egyszerű Premiere Classe és Formule 1 szállodákat.
Nincs éjszakai buszozás.

Ellátás:büféreggeli (fakultatív félpanzió)                                           

  
 Utazás:

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).

Újdonság: A népszerű párizsi programunk autóbuszos és repülős változatban is!

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy az autóbuszos utazás helyett lehetőség van repülős utazás választására is. Ebben az esetben a repülővel utazók a 2. nap délutánjától a 6. nap délutánjáig tartózkodnak az autó­buszos csoporttal. Az Air France előzetes menetrendje szerint a repülővel utazók a 2. nap délelőttjén érkeznek meg Párizsba, illetve a 6. nap esti óráiban indulnak el onnan. A találkozás a Fehérvár Travel idegenvezetőjével és az autóbusszal érkező csoporttal Párizs köz­pont­jában lesz a városnézés megkezdése előtt. Reptéri transzfert és asszisztenciát biztosítunk.

 

Az autóbusszal utazók számára a hosszú buszozás Magyarországtól Párizsig és vissza kényelmesebb így, hiszen a buszban fel­te­he­tően sok üres hely lesz.

A repülőgéppel utazók felvétele a második napon és leszállítása a hatodik napon a buszos utasok számára csak néhány perces időveszteséget jelent, hiszen a találkozási hely (a Lyoni-pályaudvar) útba esik Párizs központja felé menet.

 
 Program:  
 1.nap 2. nap: Reims, Párizs 
 Az autóbuszos utasok számára elutazás Székes­fe­hér­várról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya - Győr - Hegyes­ha­lom - Linz - Nürnberg útvonalon. Szállás Német­or­szágban, a Rajna-vidéken (1 éj). 

Utazás a Saarbrücken - Metz - Reims útvonalon a francia fővárosba. Útközben a francia gótika leg­éret­tebb alkotásának tartott Reimsi Székesegyház meg­tekintése. Itt koronázták évszázadokon keresztül a francia királyokat. Érkezés Párizsba a délutáni órákban. A repülőgéppel érkező utasok Párizs központja felé menet, a belváros keleti részén, a Lyoni-pályaudvarnál csatlakoznak a csoporthoz. (Őket egy bérelt autóbusz szállítja a repülőtértől a Lyoni-pályaudvarig.)
Rövid autóbuszos városnézés (Hotel de Ville, Tuilleriák kertje, Concorde tér, Champs Elysées, Diadalív), majd ismerkedés a várossal az Eiffel-toronyból. Szállás Párizs elővárosában, gyorsvasút állomás közelében (4 éj).

 
 3. nap: Párizs, Versailles 4. nap: Párizs, Disneyland 
 

Délelőtt Párizs központjában először a gótika cso­dá­jaként emlegetett Sainte Chapelle-t (Szent Kápolnát) nézzük meg, utána a világ talán leggazdagabb múzeumába, a Louvre-ba látogatunk.
Délután XIV. Lajos (a Napkirály) fényűző palotájának, a Versailles-i kastélynak a megtekintése következik. Pompás belső termei ma is bizonyítják a francia ki­rályok egykori mérhetetlen gazdagságát. Lehe­tő­ség sétára a gyönyörű parkban is.
Fakultatív program: Az éjszakai Párizs.
Késő esti autóbuszos kirándulás Párizs sugárútjain keresztül a város egyik leghíresebb negyedébe, a Montmartre-ra. Séta a Festők terén és a Sacré Coeur bazilikához.
A fakultatív program ára: 2.900 Ft (garantált indulás).

Autóbusszal egész napos kirándulás az Euro­disney-be, Európa vezető szabadidő parkjába (az idegenvezető segít megvenni a jegyeket). Azoknak, akik inkább Párizst választják, szabad program, illetve idegenvezetőnkkel ismerkedés további nevezetességekkel és híres múzeumokkal (pl. Orsay Múzeum - a XIX. század múzeuma a világ leg­gaz­da­gabb impresszionista gyűjteményével, Rodin Múze­um, Pompidou központ stb.).

 
5. nap  6. nap 

 

A Disneyland kedvelőinek lehetőség egy újabb napot ott eltölteni (az autóbusz kiviszi a csoportot). A Párizsban maradóknak szabad program, illetve ide­gen­vezetőnkkel ismerkedés Párizs további ne­ve­zetes­ségeivel.

            

Az autóbuszos városnézés folytatása (Invalidusok temploma, Diáknegyed, Luxembourg-kert, Luxem­bourg-palota, Sorbonne egyetem, Pantheon, Szt. Mi­hály útja stb.). Ezt követően látogatás a Notre Dame- ban, majd lehetőség hajókirándulásra a Szajnán.
Rövid szabadidő után indulás hazafelé kora délután. (A repülőgéppel utazók a Lyoni-pályaudvarnál ki­szállnak, ahonnan egy bérelt autóbusz fogja őket a repülőtérre szállítani.) Utazás a Reims - Metz - Saar­brücken útvonalon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).
 
 7. nap  
 Hazautazás a Nürnberg - Linz - Hegyeshalom - Győr - Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban. Figyelem: A programok sorrendje a múzeumok nyitva tartásának függvényében felcserélődhet. 
A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat.

   
Félpanziós felár:20.700 Ft
(6 vacsora)
 
Egyágyas felár:27.300 Ft
 
Gyerekkedvezmény:8.000 Ft
(12 éves korig)

 
   


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra