Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Júl Köv. »
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Róma gazdagon 2016 Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 
   tdm


 Róma gazdagon  
Időpontok:2016.04.18-tól 84.915 Ft/fő-től
2016.08.20-tól 78.965 Ft/fő-től
2016.10.03-tól 78.965 Ft/fő-től
 

Utazás: autóbusszal     
Szállás: ***/**** szálloda    
Ellátás: reggeli

Részvételi díj (április)*: 99.900 Ft/fő, 
Részvételi díj: 92.900 Ft/fő 
Félpanzió: 20.000 Ft/fő, 
Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő
Biztosítás: 3.300 Ft/fő, 
Sztornó biztosítás: 1.5%

 

 
 Program:1.nap: Budapest-Montecatini Terme
Elutazás. Érkezés a szállodába a kora esti órákban.

2.nap: Tivoli
Érkezés a kora délutáni órákban, Lazio tartomány elbűvölő kisvárosába Tivoliba, melynek két nevezetessége is része az UNESCO világörökségnek. A kertek városának leghíresebb palotája a Villa d'Este, melynek parkjában 500 különféle formájú és nagyságú szökőkút működik. Látogatás a palota díszes termeiben, majd séta a parkban, ahol többek között Diana barlangját, a Száz szökőkút sétányát csodálhatjuk meg. Programunk a Villa Adriana megtekintésével folytatódik. A létesítményt Hadrianus római császár építtette, császári nyári rezidencia céljára, palotával,  fürdőkkel, könyvtárral és színházzal, gazdasági épületekkel. A palotaegyüttes monumentális romjainak megtekintése után utazás a szállásra.

3.nap: Ostia Antica-Keresztény Róma

Ostia Anticába látogatunk, ahol egy ókori város tárul a szemünk elé fürdőivel, kocsmáival, templomaival, a kikötő kereskedelmi képviseleteivel,  színházával.  Ezt  követően  az  ókori  Római Birodalom legfontosabb útjának történetével ismerkedünk meg. A Via Appián sétálva egy pogány sírt, Cecilia Metella sírját is felfedezhetjük. Programunkat a Quo vadis-kápolna és a San Callixtus katakomba megtekintésével folytatjuk mely a kereszténység őstörténetébe visz vissza minket. Délután a Colosseum külső megtekintésével folytatjuk programunkat, majd következik a Lateráni bazilika „minden templomok anyja és feje”, benne a Magyarok emlékműve II. Szilveszter pápa sírján. Megtekintjük a Szent lépcsőt, majd rövid szabadidő. Félpanzió esetén pizza vacsora Róma belvárosában. Autóbuszos és gyalogos városnézés a legfontosabb nevezetességekkel. Programunkból nem maradhat ki Róma modern városnegyed az EUR-sem, de érintjük a város Piramisát, a híres Via Venetot és a Piazza Repubblica terét is. Az esti kivilágításban pompázó nevezetességek sorát buszos városnézésünk során a Circus Maximus, a Viktor Emánuel emlékmű és Traianus Fóruma zárja, majd gyalogosan folytatjuk utunkat a Spanyol lépcső pezsgő világába. Végül pénzt dobhatunk a Trevi-kútba, hogy garantáltan visszatérjünk még Rómába. Szállásunkra az éjszakai órákban érkezünk vissza. 

4.nap Róma
Római városnézésünket a Tevere partján álló Angyalvárnál kezdjük, majd a Villa Farnesina (Raffaello freskók) épületében tett látogatásunk után barangolás a Trastevere városrészben, mely kitűnő trattoriáiról is híres. A Tiberis-szigeten át elérjük a Capitolium dombot, ahol megtekinthetjük a világ egyik leggazdagabb múzeumi gyűjteményét szakszerű tárlatvezetéssel. (Ár: 7.900,- Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!) Szabadidő, este visszautazás a szállodába. 

5.nap: Castelli Romani-Castel Gandolfo-Frascati
Kirándulás a "római kastélyok", Castelli Romani dombvidékére. A hagyomány szerint itt a hegygerincen állt Alba Longa, amelyet Aineasz alapított Itáliába érkezvén.  Érkezés az Albanói tó partján fekvő Castel Gandolfo városába, ahol a pápák nyári rezidenciáját láthatjuk (kívülről). Átutazunk Albano városán, majd rövid megálló a "porchetta hazájában", Ariccia városában. Kóstoló a helyi specialitásokból (Ár: 20EUR/fő). A tavat megkerülve folytatjuk utunkat. Következik Rocca di Papa, Grottaferrata, majd megálló a villák városában. Frascati főterére érkezve rövid fotószünet. Megcsodálhatjuk a legszebb környékbeli villát, a gyönyörű fekvésű Aldobrandini épületét, majd utazás a szállásra, mely Montecatini Terme városában lesz.

6.nap: Montecatini Terme -Budapest
Indulás hazafelé. Hazaérkezés a késő esti órákban.


Jelentkezéskor fizetendő:
Capitolium Múzeum tárlatvezetéssel: 7.900,- Ft/fő


Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Róma tömegközlekedés  7 EUR/nap
Villa d'Este, Tivoli 11 EUR
Villa Adriana 12,50 EUR
Via Appia + San Callixtus katakombák+ Ostia Antica helyi idegenvezetővel  26 EUR 
(ha van kiállítás Ostia Anticában, akkor +3 EUR) 
Lateráni bazilika ingyenes (adomány 2 EUR)
Villa Farnesina tárlatvezetéssel  8 EUR
Ariccia - kóstoló 20 EUR

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
 
    
   


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra