Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Júl Köv. »
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Advent Elzászban Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 

 

 ADVENTI VÁSÁR

ADVENT ELZÁSZBAN 

 5NAP/4ÉJ     2014                                                                                                                                                                      

 tdm

Időpontok

Részvételi díjak

2014. nov. 30 - dec. 4. 75.800 Ft
2014. dec. 7-11. 75.800 Ft

A részvételi díj tartalmazza az autó­bu­szos utazást, a 4 éjszakai szállást reggelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a felsorolt progra­mo­kat és a Fehérvár Travel ide­gen­ve­ze­tő­jét, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­ja­kat.

 
Elzász a téli hónapokban teljesen új arcát mutatja az oda­lá­to­ga­tók­nak. A főváros, Stras­bourg több mint 500 éves hagyo­má­nyok­kal ren­del­ke­ző kará­csonyi vására Fran­cia­or­szágban talán a leg­nép­sze­rűbb. Ebben az idő­szakban a katedrális körüli tereket ellepik a kézművesek, árusok, ze­né­szek, az utcákat pedig frissen sült süte­mé­nyek illa­ta lengi be, fe­lejt­he­tet­lenné téve ezzel a kará­csony előtti készü­lődést. 
Elzász han­gu­la­tos adventi vásárai mellett termé­sze­te­sen olyan gyöngy­szemek sem marad­hat­nak ki utunk­ból, mint Colmar és Riquewihr, illetve Koenigsbourg híres vár­kas­té­lya, mely egyedül ebben a prog­ra­munk­ban szerepel. Oda­út­ban uta­saink felfe­dez­he­tik az adventi pom­pába öltö­zött Innsbruck, Zürich és Basel néhány fontos neve­ze­tes­ségét is.
 
  Légkondicionált luxusautóbusszal.

Szállás 4 éjszaka kényelmes,

2-3 ágyas, fürdő­szo­bás szállodai szobákban.

Nincs éjszakai buszozás.

1. nap: Innsbruck

Elutazás Szé­kes­fe­hér­vár­ról, a Piac téri parkolóból reggel 5.15-kor. Bu­da­pest­ről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pálya­ud­var­tól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Bécs – Salzburg – Innsbruck út­vo­na­lon. Séta Innsbruckban, Tirol fő­vá­ro­sá­ban, ahol a híres Aranytető előtti teret és utcákat ilyenkor a karácsonyi árusok népesítik be. Ezután to­vább­uta­zás az Inn völgyében a festői fekvésű tiroli szállodához (1 éj).

 
 

Ellátás Büféreggeli / fakultatív félpanzió.

2. nap: Zürich, Basel

Utazás gyönyörű alpesi tájakon át Zürichbe. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik leg­előkelőbb üzletutcáján. A város ebben az idő­szak­ban is turis­ták ezreit vonzza, hiszen a köz­ponti vasút­állo­má­son építik fel Európa leg­na­gyobb fedett ad­venti vásárát.

      Délután to­vább­uta­zás Fran­cia­or­szág irá­nyába. Is­mer­ke­dés a francia-német-svájci hármas határon fekvő Basellel, mely­nek város­képe a helyiek szerint a Rajna-menti tele­pü­lések leg­szeb­bike. A folyó­parti dombon fekvő óváros miatt sokan Buda­pesthez is hason­lítják. 
Átkelés Franci­aor­szágba, szállás Elzászban, Mul­house mellett (3 éj).
 
 
Egyágyas felár:28.900 Ft
 
3. ágy kedvezménye:8.000 Ft 
 
Betegség-, baleset- 
és poggyászbiztosítás:

420 Ft/nap

5. nap: Utazás az Alpokon keresztül

Utazás Svájcon és az osztrák Alpokon keresztül, a Basel – Zürich – Feldkirch – Innsbruck – Salzburg – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Haza­ér­kezés Buda­pest­re, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra a késő esti órákban.

 
 KARÁCSONY 


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra