Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Okt Köv. »
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Erdélyi barangolások 2016 Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 

 

  bekasszorosarad 
   

Erdélyi Barangolások

TDM

 Indulási idõpontok: 2016.06.22-től

Részvételi díj: 60.900,-Ft/fő-től  
Egyágyas felár:
 10.000,-Ft/fő
Biztosítás: 2.750,-Ft/fő
Sztornó biztosítás: 1.5%                                           

Program
1. nap: Budapest-Nagykároly-Misztótfalu
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Első megállónk Nyírbátor, ahol rövid városnézés keretében felkeressük a nevezetes református templomot. Továbbutazás Nagykárolyra, a település kiemelkedő látnivalója a romantikus stílusban épült, lovagvárak hangulatát felidéző Károlyi-kastély. Misztótfaluban pedig felkeressük a híres nyomdász Kiss Miklós emlékmúzeumát. Szállás Koltón magyar családoknál, vacsora. 
2. nap: Desze-Máramarossziget-Szaplonca 
Utazás a Gutin-hágón keresztül a Mára völgyébe. Desze az élő népi szokások, hagyományok faluja. Megtekintjük a Világörökségicímmel jutalmazott fatemplomot, valamint a díszesen faragott máramarosi kapuk sokaságát. Folytatva utunkat Máramarosi skanzenbe látogatunk, ahol a környék népi építészetével ismerkedhetünk tárlatvezető segítségével.Máramarosszigetre érve meglátogatjuk Európa egyik legérdekesebb börtönét is, majd délután a Tisza folyót követve érkezünk Szaploncára. A „vidám temető”, ma már a Világörökség része, a fejfákon a népi hagyományok, a jellegzetes máramarosi kék színalappal kifaragott és kifestett, néholhumoros versikékkel díszített sírokat láthatunk. Este visszaérkezünk a szállásunkra, vacsora.

3. nap: Vasér völgy-Felsővisó-Borsa-hágó
Korai indulás a Vasér völgyébe. Felsővisó településen elérjük a keskeny nyomközű kisvasút állomását. A romantikus vicinálissal a máramarosi rengetegen keresztül a Vasér patak völgyét követve kapaszkodunk fel a nosztalgia gőzössel (Vonatjegy:8.000,-Ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő). Délután buszunkkal folytatjuk utazásunkat a hajdani Erdély és Moldva határát jelentő Borsa-hágóig. A csodálatos panoráma (szép idő esetén) elénk tárja két oldalt a Radnai- és a Máramarosi-havasok bérceit. Majd visszatérünk a Radnai-havasok aljában található Borsabányára. Szállás panzióban, vacsora.

4. nap: Radnai hegyek-Iza völgy
Reggeli után a székes felvonóval a Radnai-hegyekbe kirándulunk, ahol a Lovak-vízeséséhez túrázunk. Délután az Iza folyó völgyében található, a Világörökség részét képező fatemplomok világába kirándulunk, melyet a Jód-i 650 éves fatemplom és a Barcánfalva-i kolostor koronáz majd meg. Esti érkezés Koltóra a szállásra. Vacsora.

5. nap: Koltó-Nagybánya-Szatmárnémeti-Budapest
Látogatás a Petőfi-Teleki Múzeumban, majd utazás Nagybányára. Városnézés, majd megtekintjük a nevezetes Ásványmúzeumot. Innen Szatmárnémetibe utazunk, ahol a városnézés során megismerkedünk a város kulturális és építészeti emlékeivel. Hazautazás, érkezés a késő esti órákban.

Belépők (tájékoztató árak):
Nagykároly-Károlyi kastély: 3 RON
Nagybánya-Ásványmúzeum: 10 RON
Borsa-felvonó: 20 RON
Visó völgye-Fa templomok: 5-6 RON
Szaplonca-Vidám temető: kb. 5 RON
Máramarossziget-Skanzen: 6 RON
Máramarossziget-Börtönmúzeum: 6 RON
Koltó-Teleki kastély: 10 RON
Vonatjegy: 8.000.- Ft 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra