Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Okt Köv. »
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Világörökségek Szlovákiában 2016 Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 

2016 Világörökségek Szlovákiában

 

Utazás: autóbusszal Szállás:***szálloda Ellátás: reggeli

 

  

tdm 
 

Indulási időpontok:

2016. augusztus 4-től 45.900 Ft/fő

Részvételi díj: 45.900,-Ft/fő 
Félpanziós felár: 9.000,-Ft/fő
Egyágyas felár: 12.000,-Ft/fő
Biztosítás: 2.200,-Ft/fő
Sztornó biztosítás: 1,5%

 
 
 
 
     
 

1. nap: Selmecbánya - Zólyom - Körmöcbánya - Besztercebánya
Elutazás a kora reggeli órákban Európa hajdani legnagyobb ezüst kitermelő helyére a 600 m magasan található Selmecbányára, az Unesco által védett festői dimbes dombos kisvárosba. Városnézésünk alkalmával megtekintjük a Szentháromság szoborcsoportot, a régi és az új vár épületét és a gótikus Szent Katalin templomot is. Látogatás Zólyom várában, ahol a város nemes szülöttének Balassi Bálintnak az emléktábláját is láthatjuk. Délután Károly Róbert szabad királyi városában Körmöcbányán megismerkedhetünk a csengő ezüst és arany pénz verésének történetével, a Vörös toronnyal, majd utazásunkat Besztercebánya felé folytatjuk. Belvárosi séta az Óvárosban, majd a Várnegyed és a legfontosabb nevezetességek megtekintése után utazás a Poprád környéki szállásra. Szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Lőcse - Magas Tátra - Ótátrafüred
Reggeli után a Szepesség gyöngyszemének Lőcsének felfedezésére indulunk. Városnézés: Szt. Jakab templom, Harangtorony, Városháza, Szégyenketrec. Utazás a Lőcsétől 15 km-re fekvő Szepesváraljára. A város környékét a felette délkeletre emelkedő 614 m magas gránittetőn épült Szepesi vár uralja, mely a Világörökség része. A tekintélyes romok több mint 3 hektár területen fekszenek, ezzel a Szepesi vár a középkori Magyarország legnagyobb vára volt, kiterjedésével pedig Közép-Európa legnagyobb vára. A vár romjaiban is impozáns látványt nyújt. Délután kirándulás a Tátrába: Csorba-tó, Ótátrafüred, mely város a századforduló hangulatát idézi. Visszautazás a szállásra a kora esti órákban.

3. nap: Késmárk - Bártfa - Eperjes
Mai első programunk Késmárk, melynek híres evangélikus temploma a Világörökség részét képezi. Rövid városnézésünk alatt megtekintjük a várat, mely Thököly család tulajdona volt, a "Kékfestő-házat" és a híres fatemplomot. Továbbutazás a legszebb Szlovák városba, az UNESCO kulturális Világörökségeihez tartozó ódon Bártfa gótikus műemlékekben gazdag kisvárosába. A késô délutáni órákban Eperjes felé vesszük utunkat. Ismerkedés a "Tarca parti Athén" nevezetességeivel, majd a szálláshely elfoglalása Kassa környékén az esti órákban.

4. nap: Kassa - Betlér
Reggeli után városnézés Márai Sándor szülővárosában, Kassán. Az ország második legnagyobb városában a leghíresebb látnivalók közül megtekintjük a Dómot, a Szt. Mihály kápolnát, Rákóczi fejedelem sírját és Márai Sándor szülőházát (kívülről) is. Továbbutazás Krasznahorka érintésével a Betléri kastélyhoz. A kastélyt körülölelő angolparkban számos szökőkút, szobor, mesterséges tó és több apró romantikus épület található, melyek a parkot felülmúlhatatlanul szépségessé varázsolják. Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

 
  
Tájékoztató belépőjegy árak:

Zólyom vár3 EUR

Késmárk vár3 EUR
 Késmárk Evangélikus templom                      
3 EUR 
 Selmecbánya régi vár                                   
4 EUR 

Selmecbánya templom2 EUR

Selmecbánya új vár2 EUR

Lőcse Szt. Jakab templom2 EUR

Betléri kastély7 EUR

Bártfa Városháza2 EUR

Körmöcbánya érem múzeum3 EUR

Lőcse tanácsháza3,5 EUR

Szepesi vár                                                 
7 EUR

Bártfa Szt. Egyed templom2,5 EUR
 Kassa helyi idegenvezetés                              
1,5 EUR 

Kassa Szt.Erzsébet templom+Rákóczi kripta

2 EUR
 


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra