Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Feb Köv. »
HKSzeCsPSzoV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Japán, a felkelő nap országa 2016 Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 
  Feh
 

Japán, a felkelő nap országa  

Indulási időpontok: 

2016.04.12-20.          599.000 Ft + reptéri illeték
2016.10.12-20.          535.000 Ft + reptéri illeték
2016.10.24-11.04.    515.000 Ft + reptéri illeték

 
Utazás

Bu­da­pest­ről Tokióba, illetve Osakából Buda­pest­re menetrend szerinti repülőjáratokkal (egyszeri át­szál­lás­sal). Japánban lég­kon­dicio­nált autó­busszal, a Fujitól Kyotóig pedig a híres expresszvonattal, a Shinkansennel.

Szállás
6 éj­sza­ka 4 csil­la­gos szintű szál­lo­dák­ban, két­ágyas, für­dő­szo­bás szo­bák­ban.

Ellátás
Büféreggeli / fakultatív fél­pan­zió (4 ebéd a 3., 5., 6., 8. napokon).

  

A reptéri illeték jegykiállításig még változhat.
A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket, a helyi autó­buszt, a szuperexpressz jegyet a Fujitól Kyotóig, a 6 éj­sza­kai szál­lást büfé­reg­gelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a fel­so­rolt progra­mo­kat, a helyi idegenvezető és a Fe­hér­vár Travel idegenvezetőjének költségeit, valamint a program szerinti belé­pő­dí­ja­kat a Skytree torony és az eset­le­ges metrójegyek kivételével.

Egyágyas felár: 197.000 Ft

Félpanziós felár: 41.000 Ft (5 ebéd)

Harmadik fő kedvezménye: 140.000 Ft

  
 Az árak tájékoztató jellegűek!
A részvételi díj tartalmazza a belépődíjakat.
További fakultatív lehetőségek:
TokyoSkytreeJPY 2000,-
metrójegy kb.JPY 170,-
Kyotoegész napos metrójegyJPY 600,-

Figyelem: Az itt felsorolt programokon a részvétel nem kötelező, a helyszínen mindenki maga döntheti el, hogy részt kíván-e venni.

 
  
 1. nap:

Délelőtt elutazás Bu­da­pest­ről egyszeri át­szál­lás­sal Tokióba.

2. nap: Tokió, Kamakura

Megérkezés Tokió nemzetközi repülőterére a reggeli órákban (helyi idő szerint), majd félnapos kirándulás egy közeli kisvárosba, a Csendes-óceán partján fekvő Kamakurába. Ez a város a XII. század végétől közel 150 éven keresztül Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt a székhelye. Ebből a korszakból származnak értékes műemlékei. Látogatás a Tsurugaoka Hachimangu szentélyben, majd a Kotokuin temp­lom területén lévő Nagy Buddha-szobor meg­te­kin­té­se (11 méter magas bronzszobor a XIII. századból). Szállás Tokióban (3 éj).

3. nap: Tokió

8-9 órás vá­ros­né­zés a japán fővárosban, a világ egyik leg­na­gyobb metropoliszában. Elő­ször lá­to­ga­tás a Meiji-szentélyben, majd séta a Császári Palota előtti téren. Kora délután sétahajózás a Sumida folyón, majd Tokió legrégibb és legnépszerűbb buddhista temp­lomával, az Asakusa-temp­lommal is­mer­ke­dünk (apró ajándékboltok sokasága). Végül felmegyünk a 2012 májusában átadott Skytree toronyba, mely 634 méteres magasságával a világ leg­ma­ga­sabb tornyaként került be a Guinness Rekordok könyvébe. A 350 méter magasan lévő kilátóteraszról le­bi­lin­cselő pano­ráma nyílik az egész városra, a modern felhőkarcolók sokaságára. Tiszta időben még a Fuji is látszik. 
Este fakultatív lehe­tő­ség ide­gen­ve­ze­tőnk­kel ki­pró­bál­ni az érdekes és modern japán metró­köz­le­ke­dést: utazás Tokió központjába, séta a Ginza negyedben.

4. nap: Nikko, Chuzenji-tó, Kegon-vízesés

Szabad program Tokióban, lehe­tő­ség további ne­ve­zetes­sé­gek meg­te­kin­té­sé­re.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás egy nagy hegyek között fekvő kisvárosba, Nikkóba, és a körülötte fekvő nemzeti parkba. Látogatás a mese­szép Toshogu-szentélyben. Ez az épü­let­együt­tes a XVII. századi japán művészet talán leg­pom­pá­sabb alkotása. 
Nikko felett, közel 1300 méter magasan talál­ható egy vad­re­gé­nyes hegyi tó (a Chuzenji-tó), ahová egy pano­rámaút vezet fel. Séta a tóparton, majd a 100 méter magasból lezúduló Kegon-vízesés meg­te­kin­té­se (Japán egyik leglátvá­nyosabb vízesése).
A fakultatív program ára: 24.000 Ft (garantált in­dulás).

5. nap: Fuji, Hakone, Shinkansen (szuperexpressz)

Búcsú Tokiótól, utazás a Fujihoz, az ország leg­ma­ga­sabb hegycsúcsához, a japánok szent hegyéhez (3776 méter magas). Elő­ször a hegy lábainál lévő Fuji Információs Központban berendezett kis mú­zeu­mot nézzük meg, majd az autó­busszal 2000 méter feletti magasságba kapaszkodunk (szép időben a pano­ráma fe­lejt­he­tet­len). Délután ba­ran­go­lás a Fuji közelében lévő Hakone Nemzeti Parkban, mely természeti szépségei és gyógyforrásai miatt a tokióiak egyik kedvenc üdülőövezete. Hajózás a bájos Ashi-tavon, majd kabinos felvonóval fel­me­gyünk a Komagatake-hegyre. To­vább­uta­zás Shin­kan­sen­nel Kyotóba (2 éj). A körutazás egyik nagy élménye ez az utazás az egyes szakaszokon közel 300 km/óra sebességgel száguldó expresszvonattal.
Figyelem: a bőröndöket külön kocsival szállítják (1 bőrönd/fő engedélyezett).

6. nap: Kyoto

A régi császári főváros, a másfél milliós Kyoto Japán mű­em­lé­kek­ben leggaz­dagabb városa. A több ezer műemlék közül az egész napos vá­ros­né­zés során a kö­vet­ke­zőket tekintjük meg: a Kiyomizu buddhista temp­lom épü­let­együt­tese (teraszáról gyönyörű pano­ráma a városra, a környék ódon házaiban rengeteg kézműves- és ajándékbolt), a Sanju-Sangendo csar­nok (benne 1001 darab XIII. századi Kannon-szobor, középen az ezerkarú Kannon mo­nu­men­tá­lis szobra), a Heian-szentély (pompás épü­let­együt­tes elbűvölő kertekkel és tavakkal), a Nijo várkastély (a sógunok kyotói rezidenciája volt) és az Arany Pavilon (Yoshimitsu sógun aranylemezekkel borított nya­ra­lója a világ egyik leg­szebb japánkertjében).

7. nap: Nara, Osaka

Elutazás a közeli Narába, mely az első egységes japán állam központja volt 1250 évvel ezelőtt. Séta egy kellemes parkban, ahol több száz szelíd őz szabadon kószál, majd Japán egyik leg­je­len­tő­sebb műemlékét nézzük meg, a Todaiji-temp­lomot. A hatalmas, fából készült főépületben talál­ható Japán leg­na­gyobb bronzból készült Buddha-szobra (16 méter magas). Ezután is­mer­ke­dés a Kasuga-szentéllyel, majd to­vább­uta­zás Osakába. A modern metropolisz az ország második leg­fon­to­sabb gazdasági és kereskedelmi központja Tokió után. Látogatás az impozáns osakai várkastélyban (látvá­nyos kiállítások, szép park), majd a város harmadik évezredet idéző kilátópontja következik, mely két egymás melletti felhőkarcoló tetejét összekötő teraszon talál­ható. Szállás Osakában (2 éj).

8. nap: Hiroshima, Miyajima

Szabad program Osakában, lehe­tő­ség egyénileg felfedezni a város további ne­ve­zetes­sé­geit (pl. Uni­versal Studios, kikötői negyed az Akváriummal, a múzeu­mok­kal, üzletekkel stb.).
Fakultatív program: Hiroshima, Miyajima-sziget
Egész napos kirándulás Shinkansennel Nyu­gat-Ja­pán leg­na­gyobb váro­sába, Hiroshimába, mely 1945-ben a világ első atombomba-táma­dá­sá­nak színhelye volt. Látogatás a robbanás epicentruma közelében berendezett Béke Emlékparkban (emlék­mű­vek, érdekes em­lék­mú­ze­um). Délután ki­rán­du­lás komppal a japánok szent szigetére, Miyajimára, az Itsukushima-szentély meg­te­kin­té­se (az ország egyik legidillikusabb helye).
A fakultatív program ára: 92.000 Ft (garantált in­dulás).

9. nap:

Elutazás Osakából egy európai át­szál­lás­sal Buda­pest­re. Érkezés magyar idő szerint a kora esti órák­ban.

  


 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra