Nyitólap
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2020 Júl Köv. »
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
USA Keleti-Part és Kanada 2016 Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 
proko 
USA Keleti-Part és Kanada

Időpont: 2016.05.19-31.                     589.000 Ft + reptéri illeték

Utazás: Repülővel + Légkondicionált autóbusz
Szállás: *** szálloda, 1 éj repülőn
Ellátás: Reggeli

  A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 260 HUF árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb lét­számmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal (1824 fő közötti felár: 18.000 Ft).

A vacsorázás egyénileg történik, ebben az idegenvezető segítséget nyújt (vacsoránként 20–25 USD-al lehet számolni).

A biometrikus (bordó) útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum az USA-ba, csak egy elektronikus utazási engedély (regiszt­ráció), amelyet a www.usembassy.hu oldalon lehet megkérni. Amennyiben ezt elutasítják, vízumot kell igényelni. A kék útlevél­lel rendelkezőknek továbbra is vízum szükséges. A regisztrációt az utas maga végezheti, amennyiben erre irodánkat kéri fel, ennek költsége: 6.500,- Ft. A részvételi díj tartalmazza BBP biztosítást. Sztornó biztosítás a részvételi díjra és a repü­lőtéri illetékekre: 10.190,- Ft.

Magyar nyelvű idegenvezető.

Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő.

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést köve­tően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie.

 

1. NAP: BUDAPEST – BOSTON (USA)

Elrepülés Budapestről egy európai átszállással Bostonba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Boston körzetében.

2. NAP: BOSTON

Városnézés Bostonban, az USA egyik legidősebb városában, mely már a Függetlenségi Háború során is fontos helyszín volt. A „Szabadság Bölcsőjének” is nevezett város központjában meg­tekintjük a Freedom Trail fontosabb állomásait: Boston Common, a belvárosi Park, Old State House, ahol először olvasták fel a Függetlenségi Nyilatkozatot és amely mellett a hírhedt bos­toni mészárlás is történt 1770-ben, Quincy Market, Faneuil Hall. Délután szabadprogram. Szállás Boston körzetében.

3. NAP: BOSTON – QUÉBEC (KANADA)

Reggeli után észak felé vesszük az irányt és New Hampshire, vala­mint Vermont államok meseszép erdős vidékein haladunk a kana­dai határ felé. Utunk keresztül visz a White Mountain-on is, mely az Appalache-hegység része – a leglátványosabb szakasz a White Mountain Nemzeti Erdő. Délután érkezés Ville de Québec-be, a kanadai Québec tartomány fővárosába. Szállás Québecben.

4. NAP: QUÉBEC – MONTREAL

Délelőtt felfedezzük az egyetlen fallal övezett kanadai várost, Québec-et, ahol szűk, kanyargós utcáinak köszönhetően szinte Európában érezhetjük magunkat. Városnézésünk során meglá­togatjuk többek között az óvárost és az új városrészt, a Királyi teret, mely sokáig a kereskedelem központjának számított és nemrég nyerte vissza régi pompáját. Megcsodáljuk az erődöt és a csillag alakú citadellát, a Parlamentet, majd folytatjuk utunkat a régi kikötőig és megnézzük a Notre Dame des Victories temp­lomot. Délután továbbutazás délnyugat felé a Szent Lőrinc folyó mentén Montrealba. Szállás Montrealban.

5. NAP: MONTREAL

Reggeli, majd délelőtt városnézés a világ második legnagyobb francia nyelvű városában, amelyet az első európai gyarmato­sítók „Ville-Marie”-ként is emlegettek. Montreal a kontrasztok városa: a történelmi Vieux kikötője a múltat idézi, míg a város központjában egy másik, új város vár ránk, modern épületekkel, kávézók, éttermek, mozik egész sorával, nagyszerű földalatti hálózattal. Felmegyünk a Mount Royal-ra, ahonnan gyönyörkö­dünk a kilátásban, megtekintjük a híres párizsi stílusú kerületet, a régi Montrealt (Vieux-Montréal) és megállunk fényképezni a Notre Dame Katedrálisnál. Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség. Szállás Montrealban.

6. NAP: MONTREAL – OTTAWA – TORONTO

Reggeli, majd továbbutazás Kanada fővárosába, Ottawába, mely az azonos nevű folyó partján terül el. A város számtalan parkja mellett méltán híres a Parlament nagyszerű épületéről is. Városnézésünk során megtekintjük többek között a Parlament Domb díszes neogótikus épületét, a Kanadai Pénzverdét (Royal Canadian Mint), a hatszögletű Nemzeti Művészeti Központot. Délután folytatjuk utunkat Torontóba, az Ontario-tó partján fekvő, legnagyobb kanadai városba. Szállás Torontóban.

7. NAP: TORONTO – NIAGARA-VÍZESÉS

Reggeli, majd délelőtt városnézés Torontóban, mely során meg­tekintjük a város történelmi és modern közigazgatási épületeit, a Parlamentet és a színes Chinatown-t. Rövid megállót teszünk a híres Eaton Centernél, amely mintegy 350 üzletével várja a látogatókat. Ezt követően továbbutazunk déli irányba a bájos Niagara-On-The-Lake falucskán keresztül, mely a nagy kiterje­désű Niagara bortermelővidék szívében helyezkedik el. Délután érkezés a Niagara-vízeséshez. Áthajózunk a folyón és részt veszünk egy hajókiránduláson, ahonnan látjuk a félelmetes robajjal lezúduló vízesést, amely a világ egyik leglátogatottabb természeti szépsége. Évenként százezrek jönnek gyönyörködni az 52 méter magas „lópatkó zuhatagban” és a 11 km hosszú, 100 méter mély hasadékban, melyben a Niagara folyó siste­regve tova iramlik. Szállás a Niagara-vízesésnél.

8. NAP: NIAGARA-VÍZESÉS – LANCASTER (USA)

Reggeli, majd továbbutazás déli irányba, a Pennsylvania állam­ban található Lancasterbe. Lancaster megyében található a leg­régebbi amis település, ahol ma is emberek ezrei élik a több száz évvel ezelőtti „egyszerű” életet. Életmódjuk egyik maghatározó eleme, hogy nem használnak elektromos eszközöket és autót. A vidéken járva úgy érezzük, mintha visszamentünk volna az időben néhány száz évet. Érkezés Lancasterbe a délutáni órák­ban. Szállás Lancasterben.

9. NAP: LANCESTER – WASHINGTON, D.C.

Reggeli, majd meglátogatunk egy amis farmházat, ahol meg­ismerkedhetünk az ott élő emberek különös életmódjával. Folytatjuk utunkat Washington, D.C.-be. Az Amerikai Egyesült Államok fővárosában kívülről megtekintjük a város nevezetessé­geit, az USA legismertebb épületeit: a Fehér Házat, a Legfelsőbb Bíróság, a Parlament és a Kongresszus épületeit, a vietnámi és koreai háborús emlékművet, a Washington, a Jefferson, a Lincoln, a Franklin D. Roosevelt emlékműveket, stb. Délután lehetőségünk nyílik ingyenes múzeumlátogatásra, felkereshet­jük többek között a Természettudományi Múzeumot, a Nemzeti Galériát és a világhírű Nemzeti Légi- és Űrhajózási Múzeumot. Szállás Washington körzetében.

10. NAP: WASHINGTON – PHILADELPHIA – NEW JERSEY

Reggeli, majd utazás Philadelphia-ba, az „Új Nemzet szülővá­rosába”, ahol megtekintjük az amerikai történelem egyik leg­fontosabb épületét, a Függetlenség Csarnokát. Az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és alkotmányát ebben a vörös téglás házban írták alá 1776-ben. Megnézzük a pavi­lont, ahová az ország egyik legjelentősebb szimbólumát, a Szabadság Harangját helyezték el. Délután folytatjuk utunkat New York felé. Szállás New York elővárosában, New Jerseyben.

11. NAP: NEW JERSEY – NEW YORK – NEW JERSEY

Reggeli. A mai napon tömegközlekedéssel és gyalogo­san fedezzük fel a világ egyik legnagyobb metropoliszát, a „Nagy Alma”‑ként is emlegetett New York City legfontosabb lát­nivalóit: a Times Square-t, az új World Trade Center-t és a 9/11 Emlékművet, az ENSZ Palotát, a Rockefeller Centert. Séta a Broadway-n, majd China town (kínai negyed) és Greenwich village felfedezése. Látogatás a New York „tüdejének” is nevezett Central Parkban. Idő függvényében áthajózás Liberty Island-re (Szabadság-sziget), ahol a Szabadság-szobor áll. A rézből készült szobrot Franciaország adományozta az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmából. (A tömegközlekedési jegyek és a belépők a helyszínen fizeten­dők!) Visszautazás a szállodába, szállás az előző napi szállodában.

12. NAP: NEW JERSEY – REPÜLÉS

Reggeli. Délelőtt külön busszal transzfer a repülőtérre és hazau­tazás egy európai átszállással Budapestre. Étkezések és éjszaká­zás a gép fedélzetén.

13. NAP: NEW JERSEY – BUDAPEST

Megérkezés Budapestre menetrendtől függően. 

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra