Nyitólap arrow UTAZÁSI FELTÉTELEK
 
 
Menü
Nyitólap
HORVÁTORSZÁG
OLASZORSZÁG
KÖRUTAZÁS
BELFÖLD
SZLOVÉNIA
MONTENEGRO
UTASBIZTOSÍTÁS
UTAZÁSI FELTÉTELEK
Irodai szolgáltatások
Adminisztráció
Naptár
« Elő. 2021 Szep Köv. »
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
UTAZÁSI FELTÉTELEK Könyvjező  Kérdezzen tőlünk...  Oldal ajánlása  Nyomtatás 

   
 

Az Andóra-Túra által szervezett külföldi utazások általános feltételei:

 
 

 1.      Az Andóra-Túra által szervezett külföldi utazásokra a PTK 415.  paragrafusa, az utazási szerzõdésekrõl szóló 214/1996. Korm. rendelet (másolata irodánkban is kapható), az alábbi feltételekben foglaltak, valamint az egyes utak részletes leírását tartalmazó tájékoztatóink az irányadóak. replica watches
2.      Az utazás idõtartamát, részszolgáltatások meghatározását, minõségét, a teljesítés módját és a részvételi díj összegét az Andóra-Túra által közzétett tájékoztató a változtatási jog fenntartásával tartalmazza.
3.      Fentiek ismeretében az utazás megrendelésével, a foglaló és/vagy a részvételi díj megfizetésével, és a voucher/beutaló átvételével létrejön az utas és az Andóra-Túra között az utazási szerzõdés.
4.      Utasaink saját érdekükben az utazás során a mindenkori jogszabályokat, elõírásokat (útlevél, vám- és devizajogszabályok, egészségügyi elõírások, stb.) tartsák be. A megsértésükbõl eredõ minden következmény ugyanis közvetlenül õket terheli.
5.      A részvételi díj a tájékoztatóban részletezett szolgáltatások ellenértéke. Maradéktalan kiegyenlítésének határideje az utazást megelõzõ 21. munkanap.
6.      A foglaló mértéke a részvételi díj 40 %-a, de minimum 5000 Ft. Lemondás esetén, 30 napon belül a foglaló összegére tartunk igényt. Az utazás igénybevételére jogosító voucher átvétele után 21 napon belül lemondást csak eseti mérlegeléssel fogadunk el. Ha a részvételi díj 10 %-ot meghaladó mértékben bármely okból emelkedik az utas költségtérítés nélkül lemondhatja.
7.      Az Andóra-Túra felel a tájékoztatóban felsorolt szolgáltatások 3. személy által történõ teljesítéséért is. Megalapozott reklamáció esetén az utast kára arányában díjjóváírás illeti meg. A panasz alátámasztására irodánkba az utazás befejezése után legkésõbb 15 nappal jutassa el a helyszínen az érdekeltekkel felvett jegyzõkönyv példányát. Menetrend vagy menetidõ változásokból eredõ károkért az Andóra-Túra akkor sem felel, ha a menetjegyet az utas megbízásából maga biztosította.
8.      Hajóutaknál, apartmanoknál, egyéni szállásfoglalásoknál, buszos, repülõs, akciós és közvetített utaknál, speciális biztosítékfizetési és lemondási feltételek érvényesek. Megrendeléskor irodáink részletes tájékoztatást adnak.
9.      Vis major esetén, ha meghiúsult az utazás, részvételi díját kamatmentesen visszatérítjük, utasaink érdekében a szükséges intézkedéseket megtesszük és az azzal járó költségeket megelõlegezzük.
10. Utazása idején poggyásza és testi épsége megõrzésérõl az utas gondoskodik. Baleset miatti károkért (utazás megszakítása, stb.) az utazási irodát felelõsség nem terheli. Utasbiztosítás irodánkban köthetõ.
Jó utat és kellemes pihenést kívánunk mindenkinek!
Andóra-Túra

 
  A közvetített utakra a szervező iroda feltételei érvényesek, melyek tudomásulvételét az utazásközvetítői szerződés aláírásával igazoljuk.  

Tengerparti hotel apartman sielés szilveszter utasbiztosítás szállás üdülés nyaralás CSaLÁDBaRÁT utazási gyerekbarát Horvátország Dalmácia Isztria apartmanok körutazás wellnes repülőjegy utalvány üdülési csekk egészségpénztári gyógyüdülés egyéni buszos utazás túra történelmi sport akció csoport olcsó apartmanok

 

Skype cím: andora91

 Cím:1117 Budapest, Fehérvári út 15. 11.ker XI.

Tel/Fax.:+361 209 3055;Mobil:30/9540029

 Útvonaltervezés az irodába!

Email:   andoraturaandora.hu

 

tengerparti horvát olasz apartmanok buszos utazás túra csoport utasbiztosítás

 

Nyitva  

 Hétfő :15.30-19.30
Kedd-Csüt: 8.30-16,30
Szerda: Fogadónap

Péntek:08.30-12.30

Szombat, Vasárnap zárva
Hívás:   mobilon és skypon
 

Utasbiztosítás Tengerparti nyaralás

Tengerparti üdülés statisztika

mystat

 


Tengerparti nyaralás Buszos Körutazás Városlátogatás Repülővel magyar idegenvezetővel. Utasbiztosítás kötése  közel a 11. kerületben, gyorsan egyszerűen, olcsón. Tengerparti utazási-ajánlat Andóra Túra buszos városnézés horvát olasz apartmanok, hotelek, szállodák. Horvátországban Dalmácia Isztria Olaszországban spanyol, görög, ciprusi, homokos vízparti szállások félpanzióval. Társirodai utak: Fehérvártravel, Haristravel, további 80 iroda. Szállásfoglalás útkereső a világ minden sarkába, egy helyen...a közeli utazási iroda honlapján: Andóra Túra